Termeni si Conditii

  • Condiţii Generale pentru utilizarea site-ului www.licitatiisicap.ro

INTRODUCERE

  • Prezentele Condiţii Generale definesc condiţiile de utilizare a site-ului www.licitatiisicap.ro de către potenţialii vizitatori sau clienţi. Accesând şi navigând pe acest site, acceptaţi termenii de utilizare descrişi în continuare.

DREPTURILE ASUPRA CONŢINUTULUI SITE-ULUI

  • SC IOANA SRL este titularul și operatorul website-ului Licitatiisicap.ro. Orice referință la website-ul Licitatiisicap.ro se consideră a fi făcută la SC IOANA SRL.

  • Toate informaţiile, conţinute în acest site sunt proprietatea Licitatiisicap.ro, care îşi rezervă dreptul de a modifica conţinutul şi/sau structura site-ului în orice moment şi fară nici o informare prealabilă.

  • Întregul conţinut al site-ului www.licitatiisicap.ro este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, conţinutul şi prezentarea site-ului sunt deţinute de Licitatiisicap.ro. Este interzisă copierea, modificarea, afişarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licenţierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conţinutului site-ului în orice scop fară confirmarea scrisă din partea Licitatiisicap.ro.

  • Dacă nu ești de acord cu prezentele Condiții, nu poți folosi website-ul www.licitatiisicap.ro și serviciile oferite prin intermediul acestuia.

LIMITAREA RASPUNDERII

  • Conţinutul informaţiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităţilor şi serviciilor noastre. Licitatiisicap.ro nu va acorda nici o garanţie referitoare la:

    • evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
      – afectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
      – existenţa pe site-ul a unor viruşilor sau alte componente care ar putea dăuna utilizatorilor.

  • Astfel, Licitatiisicap.ro nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului său.

  • Toate informațiile prezentate pe site cu privire la serviciile noastre, prețuri, informații, campanii și promoții de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ.

OBIECTIVUL CONŢINUTULUI SITE-ULUI

  • Obiectivul conţinutului site-ului este de a transmite informaţii actualizate despre serviciile prestate, articole si alte informatii importante din domeniul nostru de activitate. Licitatiisicap.ro nu poate garanta că prezentele pagini nu conţin erori, şi asigură că va depune toate diligenţele pentru realizarea unei informări corecte şi remedierea eventualelor erori.

  • Orice persoană care doreşte să-şi procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugată să contacteze Licitatiisicap.ro prin unul din mijloacele afişate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilităţii serviciului sau produsului în cauză cât şi asupra condiţiilor contractuale, tarifelor şi informaţiilor tehnice sau de altă natură.

INFORMAŢII PERSONALE

  • Când prin intermediul prezentului site vă sunt solicitate informaţii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a vă contacta.

  • Natura informaţiilor solicitate se referă în special la datele comapniei si a personei care ne-a contactat (nume companie, adresă companie, Nume prenume perosoana de contact, adresa de e-mail, numar de telefon), tipul de servicii dorite de pe Licitatiisicap.ro, dar poate include şi alte informaţii aflate în strânsă legătură cu utilizarea serviciilor noastre.

  • Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor şi întrebărilor utilizatorilor site-ului, informaţiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocări şi prelucrări electronice.

COMUNICAREA CU VIZITATORII SITE-ULUI

  • Metodele prin care vizitatorii site-ului inițiază contactul cu noi sunt: adresă de e-mail, număr de telefon, watsapp, formularele de contact, sau cerere de oferta prezente pe site.

  • Această contactare are loc pentru a cere informații si oferte de pret despre serviciile noastre, pentru a cere informații recomandări sau părereri pe diferite subiecte, pentru a beneficia de serviciile noastre, pentru a emite facturi si a facilita procesul de plată.

  • Inițierea contactului de către d-voastră îl considerăm / reprezintă consimțământul d-voastră pentru a vi se răspunde înapoi, a vi se furniza informațiile, a primi detalii de plata sau orice informație solicitată.

  • Ulterior desfășurării comunicării inițiale, Licitatiisicap.ro își stabilește ca interes legitim posibilitatea de a vă transmite și comunica informații ulterioare, relevante solicitării d-voastră. Aceste informații pot apărea în urma îmbunătățirii produselor noastre, lansarea de produse noi care vin în ajutorul d-voastră sau aspecte care au legătură cu tematica discutată. Comunicarea se va realiza prin intermediul e-mailului sau telefonic.

  • Ne rezervăm dreptul, având în vedere și caracterul business to business al comunicărilor noastre, să ăți transmitem comunicări uneori și de natură comercială, în cazul în care ești deja utilizatorul serviciilor noastre. Aceste date sunt păstrate până la revocare consimțământului, putând să te dezabonezi de la astfel de comunicări sau să ne soliciți în scris să nu mai primești astfel de comunicări.

TRIMITERI CATRE SURSE TERȚE

  • Website-ul și Aplicațiile pot conține legături externe (link-uri, bannere, spoturi publicitare) sau trimiteri către alte website-uri/platforme (spre exemplu, către Facebook) pe care Ioana SRL nu le deține. Pentru utilizarea respectivelor website-uri/platforme se aplica termeni și condiții de utilizare specifice, iar Ioana SRL nu este răspunzătoare și nu își asumă nicio obligație cu privire la conținutul acestora. Te rugăm să citești politicile respectivelor companii înainte de a accepta prelucrarea oricăror date personale care îți aparțin.
  • Nicio legătură către alte website-uri/platforme nu poate fi calificată drept o aprobare sau susținere a acestora. Ești de acord că, în măsura permisă de lege, Ioana SRL sau partenerii noștri, nu vom putea fi ținuți răspunzători pentru conținutul sau disponibilitatea unor astfel de website-uri/platforme.

INFORMAŢIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

  • Orice persoană care vizitează site-ul www.licitatiisicap.ro şi care oferă date sau informaţii cu caracter personal prin intermediul acestui site îşi manifestă acordul în mod expres şi neechivoc pentru următoarele: prelucrarea acestor date şi informaţii personale de către Licitatiisicap.ro în vederea efectuării de studii de piaţă; transmiterii de materiale promoţionale specifice operaţiunilor de marketing direct; soluţionarea de către Licitatiisicap.ro a cererilor, întrebărilor şi reclamaţiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site); alte activităţi întreprinse de Licitatiisicap.ro şi permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea destinatarului.
  • Licitatiisicap.ro va păstra confidenţialitatea acestor informaţii.

  • Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres şi neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu directivele GDPR pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

  • Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului şi la protecţia utilizării vă rugăm să ne contactaţi prin intermediul secţiunii Contact din site.

RENUNȚAREA LA SERVICII. RESTITUIREA CONTRAVALORII 

  • Clientul care a achiziționat un servicu are dreptul să renunțe la acesta și să i se restituie plata dacă înștiințează Ioana SRL cu privire la renunțare prin formularea unei solicitări scrise la adresa office@licitatiisicap.ro în termen de 24 de ore de la data efectuarii platii, doar dacă serviciul nu a fost inca prestat, efectuat sau folosit. Dacă sunt îndeplinite condițiile enumerate mai sus vom restitui suma achitata de client în maxim 15 zile calendaristice de la primirea solicitării.

  • Dacă serviciul a fost prestat, efectuat, folosit, Ioana SRL nu are nici o obligatie de a restitui nici o suma.

MODIFICAREA CONDIȚIILOR. ÎNCETAREA RELAȚIEI CONTRACTUALE.

  • Licitatiisicap.ro își rezervă dreptul de a modifica integral sau parțial prezentele Condiții, prin publicarea noii versiuni a Condițiilor pe website.